Valkering Tweewielers gazelle specialist

Gazelle heeft in Nijmegen een nieuw Experience Center geopend, waar consumenten niet alleen persoonlijk advies krijgen, maar ook uitgebreid e-bikes kunnen testen. Het netwerk van Gazelle Experience Centers groeit gestaag en bestaat ook uit vestigingen in Amersfoort, Groningen, Waalwijk en Den Haag.

“Het gaat goed met Gazelle in Nederland. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groter dan ooit en de Experience Centers worden steeds drukker bezocht,” zegt Lisette Kars, PR manager van Gazelle. “Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd.”
Gazelle heeft haar netwerk deze week uitgebreid met een vijfde vestiging. Samen met de adviseurs van Gazelle kunnen bezoekers in de vestiging aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 ervaren welke fiets het beste bij hun wensen past. Er staat een vloot e-bikes klaar om te testen.

WINTERDAGEN

Het nieuwe Experience Center in Nijmegen is, net als de vier andere vestigingen, omgetoverd in een gezellig Winter Wonderland. Bezoekers kunnen zich in winterse sferen en onder het genot van heerlijke winterse lekkernijen oriënteren op een nieuwe Gazelle waarmee ze stijlvol, comfortabel en veilig het nieuwe jaar in kunnen rijden. De Winterdagen vinden plaats van 20 december tot en met 4 januari tussen 09:00 17:00, met uitzondering van beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag.

DUTCH BICYCLE CENTER

De kans dat het Gazelle Experience Center in 2020 gezelschap gaat krijgen van meer fiets gerelateerde ondernemingen is duidelijk aanwezig. Het in Nijmegen gevestigde Dutch Bicycle Center is momenteel nog gevestigd op het voormalige Honig-complex, maar moet op termijn verhuizen in verband met geplande woningbouw. Enkele maanden geleden was een presentatie aan potentiële deelnemers om zich in hetzelfde pand de gaan vestigen, waar nu ook Gazelle ingetrokken is. Het is een voormalige autoshowroom, die veel mogelijkheden biedt. Het Dutch Bicycle Center heeft serieuze plannen om hier naartoe te verhuizen, maar heeft ook nog een andere locatie in Nijmegen op het oog. Een definitieve knoop is daarom nog niet doorgehakt.

BRON: NIEUWFIETS.NU