Inspiratie door topdesign

De fietsen bij Valkering Tweewielers onderscheiden zich niet alleen in technisch opzicht, maar ook qua vormgeving. Wederom valt Gazelle daarbij net wat mooier in het licht. Om de e-bikes eruit te lichten: u hebt qua display de keuze uit de typen Purion, Intuvia en Nyon. Voor welke uitvoering u ook kiest, u bent verzekerd van een heldere weergave van uw fietsresultaten en verscheidene meeropties.

Gazelle bekijkt niet alleen technisch maar ook qua design naar haar modellen met het spreekwoordelijke oog van de meester. Daarbij wordt ook externe expertise, zoals de Italiaanse specialisten van Giugiaro, ingeroepen. Soms gaan technische en stijlverbeteringen hand in hand: zo wordt er steeds meer carbon verwerkt in Gazelle-modellen. Dat is hoogwaardiger, lichter, sterker en duurzamer dan het vertrouwde aluminium.

design award

Onze prijswinnaars

Om de klasse van Gazelle te duiden naar de prijzenkast: Gazelle won met haar topmodellen Ultimate C8+ HMB en Grenoble Elite in Hannover de toonaangevende iF Design Award 2019. Voor deze awards waren in 2019 6400 inschrijvingen uit vijftig landen.