Snel en veilig

Dat vrijheidsgevoel, benadrukt door de wind die speelt door de haren… Daar staan de topmodellen van Gazelle voor. Maar daar blijft het niet bij. Een Gazelle-fiets is snel en toch veilig. Op een Gazellefiets ben je altijd in balans en heb je toch dat avontuurlijke gevoel. En vooral ook een gevoel van trots.

Wie rondrijdt op een Gazelle provided by Valkering weet dat hij of zij fietst op kwaliteit en verzekerd is van een topservice, zowel qua advies als van nazorg in onze werkplaats. Om de kwaliteit van Gazelle te specificeren: Hollands oudste fietsenmerk werkt nauw samen met een ander A-merk, Bosch. Veel Gazelle e-bikes zijn uitgerust met het zogeheten Bosch-systeem. Dat betekent een groot bereik zonder tussendoor de accu te hoeven opladen, zeer weinig storingen aan de accu, een lange levensduur en geen storende geluiden. Het is aan u te bepalen hoe krachtig de accu moet zijn: 300 Wh, 400 Wh of 500 Wh accu. Waar u ook voor kiest: de term Powerpack die Gazelle gebruikt voor zijn accu’s doet zijn naam altijd eer aan!

Datzelfde geldt voor het Bosch motorgamma, de zogeheten Drive Unit, waarbij de keuze bestaat uit de Active Line, Active Line Plus, Performance Line en Performance Line CX.

shimano-steps-valkering

Shimano Steps middenmotor

Valkering Tweewielers heeft ook veel Gazelle e-bikes waarin een Shimano Step middenmotor is ingebouwd. Ook hiervoor geldt, uit technisch onderzoek en praktische ervaring, dat deze ondersteuning uiterst betrouwbaar en krachtig is. Een ander voordeel van de Shimano Steps middenmotor is het lichte gewicht én dat hij als enige in het Gazelle-assortiment automatisch schakelt!