Valkering Tweewielers gazelle specialist
Dat bijzondere gevoel, dat is bij menigeen sinds kort weer bekend. De spanning van de Europese voetbalwedstrijden, topduels in de Champions League en in de verte die grote bokaal die staat te blinken. Valkering Tweewielers introduceert nu zijn eigen versie van deze sporthoogmis: SuperSaturday & SuperMonday op respectievelijk 15 en 17 augustus. Ja, je leest het goed: om scholieren tegemoet te komen stapt de Waarlandse fietsenzaak eenmalig van zijn geloof af om op maandag gesloten te blijven. Zij die op zoek zijn naar een mooie fiets voor naar school, kunnen zowel op zaterdag als op maandag hun hart ophalen aan de Kerkstraat 3: tijdens deze twee dagen kun je de mooiste deals scoren!

Wij praten hier over bekende merken als Gazelle, Giant en Cortina. En we hebben het hier niet alleen over stevige fietsen zonder elektrische aandrijving, maar ook over e-bikes. Er is volop keuze kortom voor een brede doelgroep, waarvan de advertentie hieronder een indicatie geeft.

,,Want we hebben veel meer fraaie aanbiedingen, ook van Sparta en Batavus”, vertelt eigenaar Ronald Valkering namens het fietsenbedrijf dat al twee decennia bestaat en een grote naam heeft opgebouwd in de regio. Valkering Tweewielers onderscheidt zich niet alleen als het gaat om kwaliteit, maar vooral ook door de service.  Bij Ronald Valkering en zijn partner Petra  zit de liefde voor niet alleen de fiets maar ook het klantencontact diep in het hart. Dit betekent in de praktijk dat Valkering Tweewielers staat voor een uitstekende nazorg, in de levering aan huis bijvoorbeeld van de fietsen  maar ook in onderhoud en reparatie. ,,Wij gaan vaak ’s avonds door om fietsen op tijd weer spic en span te krijgen”, vertelt Ronald. ,,Wij zijn een klein familiebedrijf maar weten altijd de wachttijden kort te houden.”

Tenslotte: de showroom is op maandag 17 augustus open, maar de werkplaats is op deze dag wel gesloten. Er worden kortom op deze maandag geen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.